Whatsapp ons!

Borduren

Het borduren van kleding , textiel, caps, badstof en accessoires is een vorm van textielbewerking die in ons bedrijf aanwezig is. We hebben hierin ruim 20 jaar ervaring opgebouwd. Textiel borduren in de beste kwaliteit tegen de beste prijs. We verzorgen voor u het hele borduurproces van a tot z in eigen beheer. We zorgen ervoor dat ondanks het zeer grote aanbod van verschillende producten, en daardoor verschillende stofsoorten of materialen, er altijd een juist borduursel opkomt. Onze geborduurde artikelen hebben daardoor ook een lange levensduur en een zeer goede was bestendigheid. 

Indien noodzakelijk borduren we met garens die bestendig zijn tegen industrieel wassen en chemisch reinigen, belangrijk bij bv werk- en beroepskleding.

Bedrijfskleding borduren, werkkleding borduren promotiekleding borduren

Bij FBB DESIGN kunt u terecht voor mooi, goed en goedkoop uw bedrijfskleding borduren, werkkleding borduren, promotiekleding borduren,tassen borduren en handdoek borduren.

Al 20  jaar ervaring in het borduren en bedrukken van tetiel maakt ons tot een uitstekende keuze om uw kleding en textiel aan te schaffen.

We gebruiken altijd de beste methodes  voor borduren van t-shirts, sweaters, hoody’s, polo’s , schorten, rompertjes, jassen en een diversiteit aan andere soorten textiel.

Kleding borduren, machinaal met HAPPY industriële borduurmachines

Machinaal borduren is nog steeds de meest gebruikte techniek voor het borduren van textiel.
Borduren van textiel, kleding, handdoeken, badstof, tassen, caps, mutsen e.d. geschied bij ons op computergestuurde  machines die 15 naalden bezitten, waarmee ontwerpen tot en met 15 kleuren op een product geborduurd worden.

Er kan geborduurd worden op een groot aantal producten, helaas is het voor ons onmogelijk alles in de webshop te plaatsen, maar vind u het niet in onze webshop, neemt u dan contact met ons op, we kijken graag met u mee.

Polo borduren

Een veel voorkomend artikel om te borduren is natuurlijk het poloshirt. Een goede voorbereiding bij een shirt borduren is natuurlijk ook zeer belangrijk. Hier besteden we hieraan veel aandacht. Natuurlijk ook bij alle andere producten. U zult merken dat het verkooptraject bij ons zeer duidelijk en plezierig werkt. Uw poloshirt borduren, bij ons goed, snel en goedkoop!

Handdoek,Badlaken,Strandlaken borduren

Het borduren van badstof is echt heel mooi, dit product leent zich ook bij uitstek om geborduurd te worden. Het is vaak beter om badstof te borduren i.p.v. te bedrukken indien het doel zich hiervoor leent. Grote ontwerpen kunnen beter geprint worden .  Ook hierin kunnen wij u adviseren.

Badjas borduren met naam

Iets speciaals is een badjas geborduurd met naam en of logo. Wij hebben grote en  kwalitatief mooi collectie badjassen.

Borduurkaart

Voordat begonnen kan worden met kleding borduren heeft de machine een bestand nodig waarin het ontwerp vertaald is naar borduursteken. Wij verzorgen ook het maken van deze borduurbestanden met behulp speciale borduursoftware.  Wij vragen u hiervoor om de bestanden in HOGE RESOLUTIE aan te leveren  in een van de volgende bestandsformatien: EPS, AI, CDR , JPG, PNG.

U betaald hier eenmalig € 45,00 euro voor bij een vervolg order heeft u deze kosten niet meer, uw bestand blijft in ons beheer en gebruiken wij steeds weer opnieuw.