Whatsapp ons!

Kraamkado's

Babytextiel voor jongens of meisjes met naam

Heeft u binnenkort een babyshower of gaat u op kraamvisite en u bent nog zoekende naar een leuke cadeautje? Dan helpen wij u bij FBB Design heel graag verder aan een leuk persoonlijk cadeau.

Naast het grote assortiment bedrijfskleding hebben wij ook een groot assortiment babytextiel beschikbaar, een lekkere zachte badcape ,badjas of leuke knuffel met naam is altijd een leuk cadeau. Wanneer u een klein cadeautje per brievenbuspost wilt sturen naar de kersverse ouders dan is een spuugdoek,slab of tutpopje voorzien van een geborduurde naam ook een leuk cadeau. Al ons babytextiel is van uitstekende kwaliteit badstof gemaakt.

U besteld het gewenste product heel gemakkelijk via ons contactformulier, telefoon, email of whatsapp.

Een knuffel Giraf, Beer, Aap, Muis, Hond met naam en geboortedatum

Een fantastisch cadeau is een geboorteknuffel met shirtje, deze borduren of bedrukken we met naam en geboortedatum. In ons assortiment hebben we vele verschillende geboorteknuffels welke geborduurd of bedrukt kunnen worden op een tshirt, buik of zelfs op de voetjes.

Kraampakket

Voor elk bedrag groot of klein is er wel een leuk kraampakket te maken, alle artikelen in het pakket zullen worden voorzien van een geborduurde of bedrukte naam of afbeelding om het cadeau nog persoonlijker te maken. Wil je enkel en slab en spuugdoek of kies je voor een badcape,knuffel en slab, je kan het pakket zo groot en duur maken als je zelf wil. Bij FBB Design denken we heel graag me je mee om de kersverse ouders te verrassen met een prachtig geschenk.

Naamcadeau

een geborduurd of bedrukt naamcadeau is altijd een goede keuze om te geven als kraamgeschenk, de kersverse ouders hebben met grote zorg de naam gekozen van hun pasgeboren kindje, hoe leuk is het dan dat de gekozen naam terugkomt op een slab, spuugdoek,badjas,badcape,tutpopje,mutsje of op een prachtige knuffel?

Kraam Cadeau Service

Heeft u als bedrijf zijnde geen tijd om bij geboorte onder uw werknemers op zoek te gaan naar een geschikt geboorte geschenk? Wij bij FBB Design helpen u graag!

Wat betekent de geboorte service?

U geeft als bedrijf zijnde aan bij ons wat u graag aan uw werknemers wilt schenken bij geboorte, denk bijvoorbeeld aan :

  • geboorteknuffel
  • baby badjas
  • slabber/ spuugdoek
  • romper/ t - shirt
  • geboorte tegel
  • kraampakket

Zo heeft u bij elke geboorte een uniek geschenk, dat zeer zeker gewaardeerd word door uw werknemer! Wij voorzien het gekozen product voor u met naam en geboortedatum (en eventueel daar waar mogelijk uw bedrijfslogo) Indien gewenst kunnen wij ook de verzending verzorgen voor u.

Wat moet u doen?

Laat ons via het contactformulier op de website weten welke product u graag wil schenekn aan uw zaken relatie of werknemer, vermeld hierin wat u wensen zijn en eventueel het budget dat u wilt handteren voor een mooi kraamcadeau. Wij zullen samen met u een mooie pakket samen stellen binnen uw budget.

U hoeft dan enkel wanneer u een geboorte binnen het bedrijf onder uw werknemers of werkrelaties heeft ons een berichtje te sturen en wij doen de rest voor u.